• 0735.440.901 / 0372.748.979
  • Str. Academiei, Nr. 35, sector 1, Bucuresti
Brutar, patiser, preparator produse fainoase
Brutar, patiser, preparator produse fainoase
Brutar, patiser, preparator produse fainoase - (cod COR 7412.2.2) - curs calificare
Durata: 720 ore (240 ore teorie + 480 ore practica)
durata
Locatie: Str. Academiei, nr. 35, sc. 2, interfon 7, et. 1, camera 7, sector 1, Bucuresti
locatie
Acte necesare inscirere
-copie CI
-copie certificat nastere
-copie acte studii
-fisa aptitudini
×

inscriere curs

trimite
Organizam cursuri de calificare , nivel 2, in conformitate cu cerintele ANC in urma carora participantii la programul de calificare vor sustine un examen de absolvire si continuand cu  primirea certificatului de absolvire in meseria de brutar- patiser- preparator produse fainoase.

Persoana calificata ca brutar-patiser-preparator produse făinoase își desfășoară activitatea în unitățile de panificație, patiserie și de fabricare a produselor făinoase specializate în fabricarea diferitelor tipuri de produse de panificație, de patiserie și de produse făinoase la un nivel de calitate și siguranță care să asigure protecția vieții și sănătății consumatorilor.

Competentele dobandite in urma cursului sunt:
  • Pregătirea materiilor prime și auxiliare
  • Tehnici de ambalare
  • Prepararea tipurilor de aluat pentru obținerea produselor de patiserie
  • Prepararea semipreparatelor folosite în patiserie
  • Prepararea aluaturilor pentru produse făinoase
  • Prelucrarea aluaturilor pentru obținerea produselor de patiserie
  • Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor făinoase
  • Coacerea și uscarea