• 0735.440.901 / 0372.748.979
  • Str. Academiei, Nr. 35, sector 1, Bucuresti
ECOLE de VIE
ECOLE de VIE
Urmatorul curs:
ATELIERE DE WEEKEND (SAMBATA SI DUMINICA) DE LA 9.30 LA 16.00 / ATELIERE IN FAPT DE SEARA : LUNI – VINERI DE LA 18.00 LA 21.00 data inceput
Locatie: STR. ACADEMIEI, NR. 35-37, SECTOR 1, BUCURESTI
locatie
Sau: ORIUNDE IN TARA IN FUNCTIE DE NUMARUL DE SOLICITARI
locatie aditionala
×

inscriere curs

trimite
Aceasta activitate a luat fiinta ca si continuitate a calatoriei personale inceputa in 1999, ca o ucenicie intre maestru si discipol, proces abia acum inteles si valorificat.
Initierea am primit-o in grup, laolalta  cu mai multe persoane de la Laurence a carei amintire draga este lipita de sufletul meu.

Prin râs si plâns, prin vis si interpretare calatoria spre sine se parcurge cu usurinta si fluiditate. Pacea mintii si a sufletului recuperata te ajuta sa vezi imaginea de ansablu si nu detaliul care, luat singur, poate fi o problema.

Atelierele Ecole de vie
  • Suntem fiinte «consumabile»: de-a lungul celor 24 de ore ne consumam resursele si le re-dobândim prin somn. Asa spune teoria.
  • Suntem fiinte participative, implicate si devotate. Si atunci ritmul comsum-refacere este afectat.
  • Omule, în vârtejul zilelor vietii tale ajungi sa uiti ca tot ce se intampla in jurul tau ti se datoreaza. Inclusiv Fericirea. Si Nefericirea.  Tu unde ai ramas? De cele mai multe ori tu-Fauritorul uita de fiinta umana care are si trup si suflet. In societatea noastra creierul este cel mai apreciat, cel care decide, cel care gandeste, cel care…. Uitam de corp si de dorinte, de suflet si de tihna…
  • Te invit intr-un spatiu de auto-descoperire ! Vino in calatoria spre tine-insuti; nu-ti cerem sa ne spui cu care din Fricile, Visurile sau Convingerile tale te intâlnesti…
  • Hai sa pasim impreuna intr-un spatiu de crestere ! Aici nu exista nimeni care sa te Judece sau sa te Condamne pentru ce alegi. Aici nu exista Ridicol, ci doar propria ta Curiozitate.
  • Sau vino doar sa te odihnesti. Ia-ti o clipa de respiro si paseste in spatiul in care ai voie sa nu gândesti.
  • Prin monologuri activ ascultate, prin practici ancestrale si tehnici moderne ne vom cuibari treptat in locul acela din noi in care salasuieste sufletul…
  • Vom re-învata sa simtim, ne vom aminti de intuitie si vom redescoperi cum sa-i distingem« semnalele » cu care ni se adreseaza.
  • Cu simturile astfel trezite, ne vom gestiona mai usor emotiile, ne vom detasa constient de ceea ce ne deranjeaza si vom privi acel miez stralucitor pe care-l continem si de care uitam.

« O calatorie de 1000 de li incepe cu un pas » spunea Lao Tzi.

Ecole de vie

Este o activitate de grup in care fiecare calatoreste spre sine-insusi. Vom crea un spatiu pentru constientizarea trairilor, pentru o cunoastere speciala proprie si a celorlalti.