• 0735.440.900
  • Str. Academiei, Nr. 35-37, Sector 1, Bucuresti
Fochist clasa C
Fochist clasa C
VOM REVENI IN SCURT TIMP CU MAI MULTE INFORMATII LEGATE DE TEMATICA ACESTUI CURS
Urmatorul curs:
07.03.2019data inceput
Locatie: Str. Academiei, nr. 35, sc. 2, interfon 7, et. 1, camera 7, sector 1, Bucuresti
locatie
×

inscriere curs

trimite
Cand se recruteaza un fochist se are in vedere ca acesta sa cunoasca rolul fiecarui robinet, manevrele in caz de necesitate sau calamitate, masuri impotriva accidentarilor.

In sarcina unui fochist intra urmarirea presiunii in cazan, mentinerea unei temperaturi agreate, inregistrarea parametrilor, efectuarea de analize, etc. Un fochist de clasa C supravegheaza operativ functionarea cazanelor de apa calda si cazanelor de abur de joasa presiune.

In cadrul cursului de fochist clasa C veti avea ocazia sa parcurgeti materia teoretica si practica conform standardelor in vigoare, de la clasificarea cazanelor pana la masurile ce trebuie luate in situatii cotidiene sau chiar exceptionale.

In cazul in care va intrebati "cum obtin autorizatie de fochist?" Nidri va pune la dispozitie, prin absolvirea cursului de fochis clasa C, posibilitatea de a obtine autorizatia ISCIR si certificarea aferenta unui Fochist clasa C. De asemenea puteti obtine si extinderea autorizatiei de fochist clasa C (extinderea autorizatiei ISCIR).