• 0735.440.901 / 0372.748.979
 • Str. Academiei, Nr. 35, sector 1, Bucuresti

Despre noi

Cracteristici
 • suntem furnizori de formare profesionala a adultilor din 2013, cu destula experienta acumulata, scolarizand un numar mare de cursanti.
 • organizam cursuri  de formare profesionala din varii domenii de activitate (tehnic, constructii, educatie, mecanica, sanatate, agricultura,etc).

Avantaje
 • ne adresam persoanelor interesate de avansare in cariere, schimbare profesionala si chiar un nou inceput.
 • locatiile noastre sunt atat in Bucuresti cat si in tara, lectorii nostrii sunt acreditati ISCIR.

Beneficii
 • certificatele eliberate de NIDRI.RO sunt recunoscute national si international.
 • dobandirea unor cunostinte vaste, metode si procedee moderne necesare realizarii activitatilor profesionale.

De ce cu noi?
 • primesti cerificat de calificare/absolvire recunoscut national si international
 • primesti autorizatii ISCIR recunoscute national si international
 • primul pas catre un nou parcurs profesional
 • aduci un plus de valoare personalitatii tale
 • socializezi, comunicare imbunatatita cu cei din jur
 • acumulezi cunostinte noi de la lectori cu experienta in teorie si practica
 • noi informatii despre legislatie, noutatile din piata
 • dezvolti parteneriate, prietenii printre lectori si colegi

Despre noi:
​Intotdeauna am fost O MINUNATA! De mica, visatoare dar hotarata, iubitoare de oameni si de frumos. In 2012 dintr-o institutie de stat, draga sufletului meu si acum, pornesc pe un drum nou.Total nou! Chiar neconturat pentru mine: cel al antreprenorului in formare profesionala……Fiind asistent medical si psiholog, ca specializare, am inceput timid cu trei cursuri in domeniul in care lucrasem, visand la o echipa cu care sa dezvolt 27 de cursuri (numarul nu e intamplator) si servicii, venind in ajutorul celor din jurul meu.​

Pe Mihai, sufletist, un om in ajutorul celorlalti, dedicat si incapatanat….l-am cunoscut langa o ambulanta, intamplator amandoi martorii unui accident rutier. Era asa revoltat de cate “rele “se intampla in lume, de cum viata unui necunoscut poate depinde de doua manevre aplicate la momentul potrivit………
- Vreau ca NIDRI sa fie intr-o zi asemeni tie! i-am spus.Pasionat de NOUTATI, IMPLICAT total in ceea ce faci, dornic de DIALOG, in cautare permanenta a oamenilor care au aceleasi valori (RECRUTARE), punand bazele unei mentalitati diferite, simpla dar solida (INOVATIE).
- In timp va deveni “sprijinul si ajutorul tuturor”…NIDRI.RO poate face toate astea! Impreuna am dezvoltat ”serviciile de ingrijiri la domiciliu” venind in ajutorul batranilor, oamenilor cu nevoi speciale, cu adictii, ingrijirii paliative.

Consilierea psihologica si sustinerea emotionala au venit de la sine, din nevoia celor pe care ii aveam aproape.
Insa pe langa consiliere, ingrijire si sustinere cei vizati aveau nevoie si de ocuparea timpului liber, de exercitii fizice sau de confirmarea ca atat timp cat sunt "aici" sunt importanti si utili altor oameni, dar in special lor.
Asa am cunoscut-o pe Eugenia, un om special, aparte, ganditor….dezvoltand intr-un  proiect amplu…
- QI GONG-ul - un set de exercitii ale unei gimnastici blande, mai mult chiar, un antrenament energetic, care are ca rezultat  mobilizarea, intarirea, cresterea, epurarea, echilibrarea  corpului si spiritului
- ECOLE DE VIE - un spatiu oferit participantilor in care fiecare calatoreste spre sine-insusi. O cunoastere speciala, proprie si a celorlalti, o confirmare ca oricand si oricum poti ajuta.

Impreuna cu Firuta, o pensionara pe care viata nu a rasfatat-o si care in ciuda tuturor piedicilor este optimista si inovatoare, Eugenia organizeaza WORK SHOP-URI:
“Transformarea emotiilor” – intr-un cadru creat pentru constientizarea trairilor, o imbunatatire a propriei armonii prin reducerea consumului datorat stresului de orice fel
“Sa-nvatam sa crosetam, sa coasem sau sa impletim”……”curand gustarim ceva bun”
“Am o dilema! – Cum sa gestionez????...Copilul (sotul, soacra, vecina, EU)……...Voi cum ati face??????
“Alaturi de oameni mari si mici”
“Lasa-ti grijile in mainile NIDRI……venim cu sfaturi, idei si solutii”

Credeti-ma cand va spun cat de pline de optimism si de farmec sunt aceste intalniri, pentru orice varsta, pentru oricare dintre noi.

Antoniu, inspira siguranta, probabil datorita experientei cu oamenii. Colegi in meseria de psiholog m-a impresionat prin implicarea lui in actiuni din domenii diverse. Echilibreaza echipa NIDRI prin arta COMUNICARII si prin metodele prin care gaseste o rezolvare oricarei situatii.

Stefan este tehnic. El ne-a scos din visarea noastra venind cu alte idei….
“CURATENIA si confortul atat acasa cat si la birou sunt importante pentru a fi tu!”
Are alaturi o echipa iscusita, trei baieti WWWOOOOWWWW....manite de aur!

George a inceput activitatea ca lector in NIDRI.RO.
In timp, urmarind fluxul si nevoile cursantilor iar pe de alta parte cunoscand piata muncii, venind si in ajutorul persoanelor cu nevoi speciale, ca sustinere si reintegrare, ne ajuta in RECRUTARE, SELECTIE SI PLASARE PERSONAL.

Munca din spatele acestei echipe, - marketingul, hartiile, organizarea,  - este sustinuta furnicutele NIDRI.RO  Firuta, Madalina, Dora si Adina, fara de care n-am reusi sa ne tinem promisiunile.

V-am descris lumea mea in care eu ma simt minunat – deci, sunt o minunata!

Sunt Elisa.

Am descoperit un drum cu suflet si imi place, pentru ca il parcurg impreuna cu cei pe care tocmai i-ati cunoscut.
Ne adresam oamenilor si drumul se construieste cu oameni si printre oameni.
Iti doresti sa te dezvolti personal si profesional cu noi?
Te invit sa parcurgi site-ul nostru si, daca ceva din prezentarile noastre te atrage, nu ezita sa ne contactezi pentru orice lamurire. 

Orice intrebare este importanta pentru noi!